Најсигурното име за ДНК тестирање

Mobile    Location:

  1. ДНК тест за утв рдување на татковство за сопствени потреби
  2. ДНК тест за утврдување на татковство за потреби на судот

За нас

DNA Diagnostics Centre (поранешни DDC Laboratoriec, Inc.) е водечка светска компанија за ДНК тестирања, чиј фокус е насочен на развој и маркетинг на иновативните генетички тестирања и услуги.

Со најновата технологија, којашто ја применуваме во нашите акредитирани лаборатории, осигуруваме прецизност, сигурност и интегритет за секој случај одделно.

Лабораторијата ги поседува меѓународните сертификати ACLASS Accreditation Services (ISO/IEC 17025) i ASCLD/LAB, а, исто така, акредитиран е и од страна на AABB (American Association of Blood Banks).

Даваме стручни совети и подршка околу сите аспекти на ДНК тестирањето, вклучувајќи татковство/мајчинство/брат-брат, брат-сестра, сестра-сестра..., одредување на потеклото/етичката припадност, чување ДНК и судска одбрана.

DNA Diagnostics Centre е најдобриот избор за адвокатските фирми, специјализирани за семејно право, докторите од општа пракса, локалната власт, друштвата со ограничена одговорност и за крајните корисници.

Нашата голема база на странки вклучува:

  • локална власт
  • претпријатија
  • здравствени установи
  • адвокати
  • доктори
  • советодавни служби
  • социјални служби
  • крајни потрошувачи

Голем број медиуми со големо интересирање ја претставија нашата компанија, а меѓу нив се Би-Би-Си ТВ вести, Би-Би-Си Радио, ИТН, „Скај“ „Дискавери хелт“, „Обсервер“,  „Тајм аут“, „Њуз оф д ворлд“, „Дејли експрес“, „Гардијан“ (BBC TV News, BBC Radio, ITN, SKY, Discovery Health, The Observer, Time Out, News of the World, Daily Express, The Guardian).


 

Останати ДНК тестови   |    За нас    |    Контакт    |    Насловна