Најсигурното име за ДНК тестирање

Mobile    Location:
utvrđivanje očinstva

  1. ДНК тест за утв рдување на татковство за сопствени потреби
  2. ДНК тест за утврдување на татковство за потреби на судот

Акредитирано, сигурно и достапно утврдување на татковството (тест на татковство)

DNA Diagnostics Centre

DNA Diagnostics Centre нуди професионална, делотворна и сигурна услуга за сите ДНК тестови, од поединци кои сакаат да го потврдат или отфрлат татковството, без оглед дали станува збор за лични потреби или за потреби на судот.

DNA Diagnostics Centreпрепорачуваме следново: резултатот од утврдување на татковството може да Ви го смени животот, така што подобро е да изберете компанија која е позната по ИСО стандардот 17025. Нашата лабораторија е сертифицирана и акредитирана од страна на ACLASS ISO / IEC 17025, AABB, CAOm CLIA, ASCLD / LAB-International и NYSDOH.

parentage tests

Процесот на ДНК тестирање ( ДНК анализа)

Спроведувањето на тестовите е многу едноставно. Бидете сигурни дека сите наши тестови се сигурни и соодветни, без разлика дали нарачувате тест за утврдување на татковството или кој било друг ДНК тест за потребите на судот.

Подолу е прикажана процедурата за нарачување ДНК анализи за утврдување на татковство во Македонија. Во рок од само 14 дена резултатите од тестот ќе ви бидат пратени или по пошта или по и-меил.


utvrđivanje očinstva hrvatska

Посветеност на строгите стандарди на ДНК тестирањата (тест на татковство)

DNA Diagnostics Centre се придржува кон строгите лабораториски стандарди, кои на подрачјето на ДНК анализите обезбедуваат високо квалитетна услуга. Во табелата прикажана подолу може да се види споредбата помеѓу нашата лабораторија и другите лаборатории, на полето на утврдување на татковството.

СПОРЕДБА

DNA Diagnostics Centre

Неакредитирана лабораторија

Исклучувањето се проверува двапати

Očinstvo sud  Задолжително

Не е потребно

Инспекција еднаш годишно

utvrđivanje očinstva zagreb  Задолжително

Не е потребно

Заверка на ДНК методот на тестирање

utvrđivanje očinstva  Задолжително

Не е потребно

Независен надзор на квалитетот

očinstvo  Задолжително

Не е потребно

Екстерно и интерно оценување на постапката

test majčinstva  Задолжително

Не е потребно

Редовно калибрирање на лабараториската опрема со писмена евиденција

dnk testiranje  Задолжително

Не е потребно

Со цел да се одржи нивото на акредитацијата на ДНК тестирањето, лабараторијата работи со високо квалификуван персонал

dnk testiranje  Задолжително

Не е потребно

НАРАЧАЈТЕ ТЕСТ ЗА УТВРДУВАЊЕ НА ТАТКОВСТВОТО

Обратете ни се со доверба, на сите Ваши прашања ќе одговори нашиот љубезен персонал. За повеќе информации јавете се на нашиот телефонски број или уште денес нарачајте го својот тест.

 

Останати ДНК тестови   |    За нас    |    Контакт    |    Насловна